Kindercoaching werkwijze

Wat heeft uw kind nodig?
In de begeleiding ga ik uit van de eigen mogelijkheden van het kind en niet van de problemen die het kind of de omgeving van het kind ervaart. Samen kijken we naar het kind in de thuis- en schoolsituatie. Ik ga op zoek naar wat het kind vraagt of nodig heeft. Ook kijk ik naar wat het kind mogelijk laat zien met het gedrag.

Oplossing zit in kind en ouder
Vaak is het zo dat het gedrag van het kind een weerspiegeling is van een niet gezien stukje waarvan de ouder zelf last heeft. Door dat te beseffen, geeft de ouder het kind het gevoel “gezien” te worden. Een kindertolktraject volgens de PresentChild© methode kan hier uitkomst bieden. Klik hier voor meer informatie.
Het kind voelt zich weer verbonden met zichzelf, waardoor zijn zelfvertrouwen en eigenwaarde groeien. De oplossing zit in het kind en in de ouder.

Als kindercoach help ik het kind de eigen kwaliteiten en talenten te ontdekken, te ervaren en in te zetten. Enkele sessies zijn vaak al voldoende voor het kind om weer vol zelfvertrouwen het eigen pad te volgen.

Het traject verloopt als volgt:

  • Intake gesprek met ouder(s)/verzorger(s)
  • Plan van aanpak
  • Enkele coachingsessies
  • Evaluatie
  • Afronding

 

Handige links

Werkwijze

Tarieven

Kennismaken 

Contact

 
 
BinnensteBuiten
Fluweelstraat 7
7621TG Borne

Neem contact op >>

Over mij

Petra Relker

Kindercoach
"Mijn droom is mijn eigen praktijk BinnensteBuiten. Een praktijk waar dromen en wensen uitkomen, door je eigen innerlijke kracht te ontdekken en te gebruiken."
 
Meer over mij >>